Het team

Sander Fransen

Eigenaar & hoofdtrainer.

Een Boskoper met een afgeronde HBO opleiding in Sportmanagement op zak. Behaalde zijn trainerspapieren, heeft 6 seizoenen training gegeven bij Floreant, gaf 4 jaar training voor een club in Amerika, gaf training namens Phocus Soccer in Ghana en staat onder contract als Promo trainer bij AZ uit Alkmaar. “Mijn drive komt uit mijn passie: het trainen van jeugdspelers over de hele wereld. Dromen? Die heb ik zeker. Wereldwijd jeugdspelers trainen en begeleiden op het voetbalveld door ze handvatten te geven die invloed hebben op de richting van hun toekomst. Voetbal is het middel en progressie is het doel!”

Satya den Boer

Hoofdtrainer Ghana.

Voormalig speler van vv UDO en inmiddels hoofdtrainer voor onze projecten in Ghana. Heeft 10 jaar ervaring opgedaan als team trainer en techniek trainer. en heeft een afgeronde HBO Sportkunde diploma. Satya heeft stage gelopen bij de Duitse club Borussia Monchengladbach, afstudeerstage bij ADO Den Haag en werkt als scout voor de KNVB. Namens Phocus Soccer geeft Satya training in Ghana. Inmiddels is Satya ook Promo Trainer bij AZ. “Voetbal is mijn grote passie. Ik ga jeugdspelers op hun eigen niveau maximaal plezier laten beleven aan dit prachtige spelletje. Als ik op het veld sta vergeet ik de tijd en is het puur genieten. Dat gevoel ga ik delen met alle spelers op het veld!”

Joost van Beek

Hoofdtrainer.

Inwoner van Landsmeer en heeft gevoetbald bij IVV Landmeer. Joost is een trainer met ruime ervaring. Zo trainde hij jarenlang diverse jeugdelftallen in Nederland. In 2015 heeft hij één seizoen in China training gegeven. Hier leerde hij de topsportcultuur kennen van dit land. Na deze ervaring vloog hij naar Amerika om training te geven bij een Amerikaanse club. Inmiddels geeft Joost ook training aan diverse teams bij AFC’34 uit Alkmaar. Joost trainde voorheen internationale toptalenten in het meidenvoetbal. “Ik heb in diverse landen de topsport cultuur mogen meemaken. Hier heb ik veel van geleerd. Deze ervaring wil ik meenemen tijdens de trainingen van Central Progress”.

Danny Bakker

Coördinator.

Danny studeert aan de HALO op de Haagse Hogeschool en heeft in de voetbalwereld al veel bereikt. Hij heeft 10 jaar in de jeugdopleiding bij Ajax gevoetbald, waar hij ook diverse keren kampioen is geworden. Heeft vanuit “De Beloften” geroken aan het echte werk bij Ajax 1. Via onder andere Cambuur Leeuwarden is hij bij VVSB terecht gekomen. Momenteel speelt hij in de 3e Divisie waar hij een dragende speler is op het middenveld. Danny heeft ook nog trainerservaring en daarmee is dus de cirkel helemaal rond. Een ware kracht voor Central Progress.

Kevin Versteeg

Coördinator.

Kevin studeert Sportkunde op de Haagse Hogeschool. Een voetbalfanaat die in het Tweede speelt bij SC Feyenoord. Kevin is gewend om wekelijks op hoog niveau te presteren en wil dit ook bij Central Progress gaan doen. Daarnaast heeft hij relevante stages gelopen bij trainingskampen.nl en Energie Academie. Kevin is ook nog trainer bij VV Rijsoord geweest. We kunnen wel stellen: “het complete plaatje” binnen onze organisatie.

Tomas Tavilla

Trainer.

Tomas komt uit Oegstgeest, woont momenteel in Den Haag en heeft een voetbal CV waar je u tegen zegt. In zijn jeugd voetbalde hij namelijk in de jeugdopleiding van ADO Den Haag waar hij op Eredivisie niveau speelde. Tomas is vanuit de Beloften van ADO naar vv Katwijk gegaan, heeft voor VVSB gevoetbald en daarna voor FC Lisse. Jarenlang is hij actief geweest is de Topklasse en Tweede Divisie. Wist je dat Tomas in de halve finale van de KNVB beker heeft gespeeld met VVSB? Daarnaast ook deel heeft genomen aan diverse internationale toernooien. Zo ook met het Nationale Elftal O16 in Aruba (waar hun team winnaar van de Koninkrijkspelen in 2010 is geworden). Tomas is in de zomer van 2021 trainer namens Phocus Soccer in Ghana. Al deze ervaring neemt hij mee richting zijn toekomstige trainers carrière.

Max de Graaf

Trainer.

Een Alphenaar en een hard werkende voetballer. Max is 18 jaar oud en volgt de sportopleiding HALO in Den Haag. Naast zijn opleiding speelt hij ook in de JO19-1 van Rijnsburgse Boys. Hij geeft al 4 jaar lang (techniek) training bij voetbalscholen, maar is ook actief als jeugdtrainer bij verschillende elftallen van Rijnsburgse Boys. Max is ook trainer in de zomer van 2021 in Ghana namens Phocus Soccer. “Bij Central Progress ga ik nog meer ervaring opdoen met training geven. Dit gaat mij helpen om het niveau van de kinderen naar een nog hoger level te tillen in het voetballen.”

Koen Uittenbogaard

Trainer.

Koen traint de JO13-1 bij Floreant. Hij heeft ook zijn strepen verdient tijdens de Zomervoetbaldagen en is te vinden op alle andere voetbal evenementen op Floreant. Daarnaast is hij ook als scheidsrechter actief, dus een echte kenner van de voetbalregels. Koen is enthousiaste trainer met een vlotte babbel en een drive. “Ik heb erg veel zin om bezig te zijn met de ontwikkelingen van de kinderen en probeer ze daarmee te helpen.”

Joey Tinkhof

Trainer.

Joey is trainer van de JO9-1 en traint ook de JO8-1 van Floreant. Joey is “een jongen van de club” die vaak te vinden is als trainer bij de voetbal evenementen op Floreant. Hij is enthousiast en erg gemotiveerd om zich als trainer nog meer te ontwikkelen. “Het is leuk om kinderen beter te maken en dat met de leukste oefeningen die er zijn!”

Kevin Dekker

Trainer.

Kevin is een student van de HALO op de Haagse Hogeschool en daarnaast ook nog instructeur bij Jumpsquare. Hij is al bij ons bekend aangezien Kevin een groep heeft begeleid tijdens de Zomervoetbaldagen die wij organiseerden. Uiteraard met succes. Kevin vindt het leuk om met leerdoelen aan de slag te gaan en dat om te zetten in progressie. Hij zit dan bij ons goed. Je zou bijna vergeten dat Kevin ook ervaring heeft als voetbaltrainer. De komende periode wil hij zich tot een nóg betere trainer ontwikkelen. Met zijn enthousiasme kan het niet anders dat dat gaat lukken.

Julian Autar

Trainer.

Julian is een Haagse Hogeschool student Sportkunde en daarnaast een ervaren trainer. Hij weet wat het is om voetbaltraining te geven voor een voetbalschool, want hij doet dit al 3 jaar bij FC Lisse. Ook heeft hij ervaring als Personal Trainer. Daarnaast kan Julian zelf ook goed voetballen. Niet voor niets voetbalde hij in de O21 van Quick Boys. Hij is erg gedreven en er helemaal klaar voor om zijn talenten verder te ontwikkelen komend jaar bij Central Progress.

Anouk van der Geer

Trainer.

Anouk van der Geer is erg sportief, houdt van voetballen en doet daarnaast ook regelmatig aan hardlopen. Ze studeert Sportkunde op de Hogeschool Inholland in Haarlem. Anouk voetbalt in Vrouwen 1 bij Foreholte en is flinke stappen als trainer aan het maken binnen diverse jeugdteams. Zo is ze trainster bij de O10 en O11 teams en gaat ze komend seizoen ook ervaring opdoen bij de O9. Daarnaast is ze bezig met haar Pupillentrainer diploma, waarmee ze nog meer erkenning geeft aan haar trainers carrière. Anouk gaat komend jaar nog meer ervaring opdoen door ook training bij Central Progress te geven. “Dat de kinderen plezier hebben is het belangrijkste en uiteraard wil ik ook dat ze veel van me leren”, aldus Anouk. Met die spirit en haar persoonlijkheid is het een perfecte match met ons team!

Elise Bosman

Trainer.

Elise Bosman studeert de HALO op de Haagse Hogeschool. Ze speelt in Vrouwen 1 van Hazerswoudse Boys en is bij deze club ook actief als trainer van de MO11-1 en sporadisch bij de JO13-2. Elise is een enthousiaste trainer die de komende jaren binnen Central Progress en Hazerswoudse Boys nog meer ervaring wil opdoen met iets wat ze heel graag doet: kinderen trainen! Daarmee hebben we weer een topper in huis.

Bas Giesbers

Trainer.

Bas Giesbers is een Rijnsburger in hart en nieren. Hij is 17 jaar en volgt de studie HALO op de Haagse Hogeschool. Bas voetbalt bij Rijnsburgse Boys en geeft daar ook training. De komende jaren wil Bas zich door ontwikkelen als trainer en wil deze meters bij Central Progress gaan maken. Met nóg meer ervaring gaat hij ervoor zorgen dat niet alleen hij, maar vooral de kinderen stappen maken en ook met plezier naar het voetbalveld gaan.

Marciano Appel

Trainer.

Marciano Appel heeft zijn hele jeugd gevoetbald bij BGC Floreant en doet dit nog steeds. Vanaf de O13 besloot hij om te gaan keepen. Hoe snel hij zich tot goede keeper heeft kunnen ontwikkelen, zo doet hij dat nu ook als trainer. Marciano is namelijk een trainer die we kennen van onder andere de Zomervoetbaldagen en momenteel ook van de O8. Zo snel als hij als trainer in staat is om stappen te maken, kan hij dit zijn team ook laten doen. Daarom een perfecte match met Central Progress.

Robin Schreurs

Trainer.

Robin Schreurs is al jarenlang de rots in het centrum van het Eerste van Floreant. Na een lange blessure heeft hij zich weer volledig weten terug te knokken. Tijdens deze periode is hij zich ook gaan richten op training geven. Zo heeft hij een rol gespeeld in de trainers staff bij Floreant het Tweede en is hij trainer bij de JO10-1. Robin heeft het als speler en als trainer in zich om grote stappen te blijven maken. Dat moet goed aansluiten met onze werkwijze. En daarom zijn we heel blij met hem in ons team.

Anthony Vizcaino

Trainer.

Anthony Vizcaino, 23 jaar oud, studeert Sportkunde op de Haagse Hogeschool. Met een afgeronde opleiding Sport & Bewegen op zak, is hij de laatste jaren grote stappen aan het maken als trainer. Zo heeft hij stage gelopen bij Excelsior Maassluis en trainde hij ook diverse jeugdelftallen van VDL Maassluis. In zijn jeugd voetbalde hij zelf op Curaçao voor het team van FC Willemstad. Hier werd hij 3 keer landskampioen. Momenteel kan je Anthony bewonderen in de zaal waar hij voor ZVV Den Haag speelt (en hiervoor voor Oude Maas). Tijdens zijn stage bij Central Progress wil hij zo veel mogelijk kennis opdoen als trainer om nog grotere stappen te kunnen maken in de voetbalwereld.

Dian Folsche

Trainer.

Dian studeert voor sport lerares aan de HALO in Den Haag. Ze is in het verleden een actief voetballer geweest. Dian speelde op 1e Klasse niveau bij Rohda ’76 uit Bodegraven, waar ze 6 jaar lang actief was. Haar positie veranderde van een scorende spits naar bepalende speelster centraal op het middenveld. Dian gaat zich de komende jaren nog verder ontwikkelen als voetbaltrainster. Met haar motivatie en enthousiasme is ze een goede match in het team van Central Progress.

Fabien van Wamel

Afstudeer stagiaire & trainer

Fabien is student HBO Sportkunde op de Haagse Hogeschool. Hij gaat komend jaar aan de slag met het her-schrijven van ons beleidsplan. Met de hulp van Fabien gaan wij op strategische wijze onze koers verder uitzetten voor de komende jaren. Hij is fanatiek voetballer geweest. Eerst bij vv UDO en later bij ASC uit Oegstgeest. Na wat blessureleed is hij gestopt als voetballer, maar zo in het trainersvak gerold. Fabien heeft de eerste stappen als trainer gezet bij ASC. En daarmee versterken wij ons weer met deze pientere trainer.

Alessandro Kwant

Afstudeer stagiaire & (keepers)trainer

Alessandro Kwant heeft een mooi profiel als beginnend Sportprofessional en als keeper. Hij heeft zich vanaf jongs af aan helemaal gestort op het keepen en is hier intensief mee aan de slag gegaan. Dit resulteerde in een contract bij Rijnsburgse Boys. Alessandro keept namelijk voor de selectie van Rijnsburgse Boys, momenteel op 2e Divisie niveau bij de senioren. Nu keept hij nog in het Tweede, maar Alessandro heeft altijd zijn pijlen omhoog gericht naar een hoger doel! Hij heeft ook ruime ervaring met het geven van keeperstraining. Alessandro zal komend seizoen zich tijdens zijn afstudeerstage gaan richten op een nieuw, belangrijk, PMC binnen Central Progress, namelijk het opzetten van een keepersplatform. Door de inspanningen van Alessandro moeten wij op termijn meer programma’s voor keepers kunnen gaan aanbieden. En Alessandro kennende gaat de lat ook heel hoog gelegd worden.

Kubilay Isik

Teamplayer & trainer.

Trainer van FC Oegstgeest JO14-1 en voormalig selectiespeler van v.v. UDO. Heeft 7 jaar ervaring als hoofdtrainer in Leiden en Oegstgeest en is in het bezit van een UEFA C diploma. Komend jaar loopt hij stage bij ADO Den Haag en gaat hij zijn UEFA B cursus volgen bij de KNVB. Momenteel studeert hij Sportkunde in Den Haag. “Voetbal is de belangrijkste bijzaak voor mij, ik wil graag spelers beter maken en altijd het uiterste uit zowel de spelers als mezelf halen. Een goede ontwikkeling is dé sleutel tot succes.”

Nikki van den Bos

Teamplayers & trainer.

Nikki studeert Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan en is absoluut helemaal weg van voetbal. Ze speelt als scorende spits in de Vrouwen selectie van v.v. Lyra. Naast het zelf voetballen, is ze ook actief als trainster. Van de mini pupillen tot en met de O12 elftallen van FC ‘s-Gravenzande hebben training gehad van Nikki. Vol enthousiasme gaat ze zich dit jaar op onze trainingen storten en ons Europese project. Een mooi aanvulling op ons top team dus.

Simara van der Valk

Teamplayer & trainer.

Simara komt uit Ridderkerk en is keepster in de Vrouwen Eredivisie bij Excelsior uit Rotterdam. Ze heeft voorheen in de jeugd bij Feyenoord gekeept. Momenteel volgt Simara naast haar profcarrière, de opleiding HALO en heeft ze ook al ervaring met training geven bij een voetbalschool op RVVH. Aankomend seizoen zal ze zich verder gaan ontwikkelen als trainer en zich bezig houden met ons Europese Teamplayers project. Naast een ruime ervaring in de voetbalwereld, ontbreekt het ook niet aan enthousiasme en doorzettingsvermogen. Dus een goede match met ons!

Gijs Slager

Gijs kennen we van zijn ervaring als trainer bij de JO10-1 van Rijnsburgse Boys. Bij deze club is hij al ruime tijd speler en trainer. Gijs volgt de opleiding HALO in Den Haag. Hij gaat zich met de Teamplayers dit jaar o.a. bezig houden met onze trainingen en met een kamp organiseren binnen Europa. Gave projecten en met zijn ervaring moet dat helemaal goed gaan komen.

Jesse van Lochem

Teamplayer & trainer.

Jesse studeert HALO en is voetballer in de selectie bij Be-Fair. Naast spelen, vind hij het erg leuk om training te geven. Zo heeft hij op meerdere plekken (o.a. Canada en komende winter in Australië) al training gegeven aan jeugdspelers. Jesse geeft training op de voetbalschool van Excelsior4ALL en staat wekelijks met jeugdtrainers van Excelsior op het veld. Genoeg input dus om een nog betere trainer te worden. Komend seizoen gaat Jesse ons (Teamplayers) team ook versterken. Zijn (internationale) trainers ervaringen gaan zeker helpen om van dit project een succes te maken.

Ference van den Berg

Teamplayer & trainer.

Sportkunde student, Ference, is al ruime tijd voetbaltrainer van selectieteams bij VV Verburch. Bij deze club doet hij ook verschillende werkzaamheden als jeugdcoördinator. In zijn vrije tijd doet hij veel aan freestyle voetbal. Gave trucjes en een goede balcontrole, dat kan je wel aan hem overlaten. Naast al deze ervaring heeft Ference ook nog veel vrijwilligerstaken tot zich genomen, onder andere bij de Dirk Kuijt Foundation. Een mooie mix van veel ervaringen waar ons team nóg sterker van gaat worden.

Ben jij degene die ons team komt versterken?

Mail ons en wie weet maak jij binnenkort de transfer naar Central Progress!