Anouk van der Geer

Een unicum. Onze eerste vrouwelijke coach is een feit. En daarmee hebben we een zeer enthousiaste en spontane trainer die ons team komt versterken. Anouk van der Geer is onze nieuwe trainer!

Anouk is erg sportief, houdt van voetballen en doet daarnaast ook regelmatig aan hardlopen. Ze studeert Sportkunde op de Hogeschool Inholland in Haarlem. Anouk voetbalt in Vrouwen 1 bij Foreholte en is flinke stappen als trainer aan het maken binnen diverse jeugdteams. Zo is ze trainster bij de O10 en O11 teams en gaat ze komend seizoen ook ervaring opdoen bij de O9. Daarnaast is ze bezig met haar Pupillentrainer diploma, waarmee ze nog meer erkenning geeft aan haar trainerscarrière. Anouk gaat komend jaar nog meer ervaring opdoen door ook training bij Central Progress te geven. “Dat de kinderen plezier hebben is het belangrijkste en uiteraard wil ik ook dat ze veel van me leren”, aldus Anouk. Met die spirit en haar persoonlijkheid is het een perfecte match met ons team! Wij zijn blij dat je in ons team zit Anouk, welkom!

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!