AZ Experience

Van het weekend zijn we met een gedeelte van de Central Progress leden naar AZ gegaan. De kinderen kregen een unieke ervaring als profspeler tijdens de AZ Experience.

We zijn eerst naar het AFAS stadion gereden. Daar hebben we ons omgekleed in de kleedkamer van het Eerste elftal van AZ. Vervolgens kregen we vóór het stadion een voetbalclinic. Na bijna 1,5 uur werd het al donker en ging het programma verder in het stadion. Hier hadden we een AZ quiz in de persruimte. De winnaars van de quiz kregen een echt AZ shirt en na afloop iedereen een AZ bidon. Tussendoor aten we nog pizza in het spelershome (niet gezond maar wel een feestje 🙂 !). Daarna kregen we ook  nog een rondleiding door het stadion. Tijdens de rondleiding konden we op de tribune en een stukje op het veld. We zagen nog de fitnessruimte en de Erelijst met alle oud internationals die bij AZ gevoetbald hebben. Om de dag in stijl af te sluiten zijn we naar Rotterdam afgereisd om daar in het Kasteel naar de wedstrijd Sparta – AZ te kijken. Zelfs Louis van Gaal kwam nog om het hoekje kijken 😉 . Al met al een bijzondere en hele leuke ervaring.

De organisatie van AZ, heel erg bedankt!

Zie hier op onze website alle foto’s van deze speciale dag en het filmpje …

AZ Experience 2019

View more

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!