Corona update september 2020

Corona update:
Naar aanleiding van de persconferentie is dit een bericht voor alle geïnteresseerden voor onze komende programma’s bij BGC Floreant, FC Oegstgeest en V & A.V. Hazerswoudse Boys.
Tot op heden gaan alle programma’s nog gewoon door en zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF. Aangezien dit onzekere tijden zijn voor ons allemaal hebben we 3 scenario’s.
1. De programma’s gaan door. We kunnen op een veilige manier veel plezier maken en hard werken aan onze ontwikkeling. Hier gaan wij tot op heden ook gewoon van uit.
2. De programma’s worden tijdelijk verzet. Dit gebeurt wanneer het programma al gestart is of enkele weken moeten verzet worden. Het schema verschuift naar later dit jaar en/of wij verrekenen de overige trainingen naar rato met u.
3. De programma’s worden gecanceld. Als wij niet de veiligheid kunnen waarborgen zal dit het geval zijn. U heeft in dit scenario 100% geld terug garantie en/of de trainingen worden niet in rekening gebracht.
Kortom, je kan je gewoon op geven voor onze programma’s zonder risico te lopen! Wij gaan zorgen voor jouw veiligheid en plezier op het veld. Kijk op www.centralprogress.nl/inschrijven om meer te weten wat wij komende periode allemaal aanbieden. Neem ook je vrienden en/of vriendinnen mee om de trainingen nog leuker te maken.
Hopelijk tot snel allemaal op het veld!

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!