Dag 4 Zomervoetbaldagen Floreant 2020

Wat een top week hebben wij gehad!

De Zomervoetbaldagen 2020 bij BGC Floreant zit er op. We hebben kunnen lachen, juichen en vooral heel veel plezier maken en voetballen. De laatste dag was ook een succes. De finales van de Champions League en van de Challenges tegen Kevin Versteeg en Danny Bakker zijn gespeeld. Alle winnaars werden gehuldigd en iedereen ging naar huis met zijn/haar teamfoto.

Uiteraard zijn wij onwijs trots dat we met zijn allen hier zo’n gaaf evenement van hebben kunnen maken. Central Progress wil Floreant, alle begeleiders, alle hulp, sponsoren (AH KW-plein en Decaprint) en alle andere betrokkenen bedanken voor hun inzet.

Het wordt heel erg gewaardeerd als u via Google nog uw feedback voor ons achterlaat via deze link: https://www.google.com/search?q=central+progress&rlz=1C1AVFC_enNL876NL876&oq=central+progress&aqs=chrome..69i57j69i59j0l3j69i60l3.3766j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ook kunt u nog nagenieten van de foto’s van de laatste dag. Alle foto’s zijn hieronder te vinden.

Blijf ons vooral volgen via social media om op de hoogte te blijven van alle programma’s die wij het komende jaar weer gaan organiseren bij al onze aangesloten verenigingen. Hopelijk tot volgend jaar allemaal!

Dag 4 Zomervoetbaldagen Floreant 2020

View more

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!