Kevin Versteeg

De komende week stellen wij jullie dagelijks voor aan een nieuw teamlid. Deze teamleden gaan komend jaar een Teamplayers project uitvoeren bij Central Progress. Dat betekent dat ze onderzoek gaan doen naar de internationale kansen binnen de voetbalmarkt, ze mee gaan werken in de organisatie en dat ze aan de slag gaan met hun eigen leercompetenties. Daarom organiseren wij komend jaar ook bij ons intern diverse train-de-trainer momenten waardoor wij ons team naar een nog hoger niveau gaan tillen. Er komt dit seizoen nog meer focus te liggen op het delen van kennis.

Als eerst willen wij Kevin Versteeg aan jullie voorstellen.

Kevin studeert Sportkunde op de Haagse Hogeschool. Een voetbalfanaat die in het Tweede speelt bij SC Feyenoord. Kevin is gewend om wekelijks op hoog niveau te presteren en wil dit ook bij Central Progress gaan doen. Daarnaast heeft hij relevante stages gelopen bij trainingskampen.nl en Energie Academie wat zeker zijn voordeel gaat hebben bij het onderzoek. Kevin is ook nog trainer bij VV Rijsoord geweest. We kunnen wel stellen: “het complete plaatje” binnen onze organisatie. Welkom Kevin!

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!