Start inschrijving Progress Camp

PROGRESS CAMP START DEZE MEIVAKANTIE IN RIJNSBURG:

Na het succes van de Progress Clinics is het volgende programma er ook helemaal klaar voor “Progress Camp”. Deze meivakantie bij

Rijnsburgse Boys/ Jeugdopleiding RBB gaan wij 3,5 dagen voetballen en lol maken. De Central Progress trainers begeleiden en trainen de deelnemers gedurende deze fantastische dagen. U kunt denken aan professionele trainingen, springkussens, waterspektakel, een Champions League toernooi, WK competitie, prijzen en nog veel meer. Bij het deelnemen ontvangt iedere deelnemer een Central Progress WK tenue (besteld op de aangegeven maten).
De dagen zijn van maandag 3 mei tot en met donderdag 6 mei en is er voor alle kinderen (ook niet-leden van Rijnsburgse Boys) tussen de 6 en 16 jaar (t/m O16 teams). Leuk voor zowel jongens als meisjes.
Het tijdschema is als volgt:
– Maandag 10.00 – 16.00 uur
– Dinsdag 10.00 – 16.00 uur
– Woensdag 10.00 – 13.00 uur (geen lunch)
– Donderdag 10.00 – 16.00 uur
De kosten zijn €99,- per deelnemer (incl. tenue).
Aangezien we maar beperkt plek hebben is het first come, first serve. We hebben maximaal 120 plekken en VOL = VOL. Wacht daarom niet langer en schrijf je in!

Ook bieden we trainingen aan voor keepers. Maximaal 10 keepers kunnen zich aanmelden (first come, first serve) en krijgen 1,5 uur keepers training van

uhlsportkeepers.nl GK Academy. Geef bij de “opmerkingen” in het inschrijfformulier aan dat je keeperstraining wilt.
De uiterlijke deadline om je in te schrijven is vrijdag 16 april 2021 om 23.59 uur.
Een beeld krijgen van deze dagen? Bekijk het album van de Zomervoetbaldagen via: https://www.centralprogress.nl/albums/teamfotos-zomervoetbaldagen-2020/?fbclid=IwAR3c6MXAZWP8aUBGpBsFMxEPKiVChBHkK2FnIVsqez0CiQFXcwKbrU5Jqn8 of de andere albums.
*We zoeken ook nog hulp bij de groepsbegeleiding/ het pannenkoeken bakken. Als u daarmee uw steentje wilt bijdragen aan ons kamp en een dag(deel) met een groep/team mee wilt lopen (tussen 10.00 uur en 16.00 uur) óf als u voor de lunch van dinsdag 4 mei pannenkoeken wilt bakken, heel graag. De hoeveelheid pannenkoeken dat mag u zelf bepalen. Graag bij “opmerkingen” aangeven.
*Geef allergieën/ bijzonderheden aan bij de “opmerkingen”!
*Wij zullen met indeling zo veel mogelijk rekening proberen te houden met uw wensen. Vul daarom het inschrijfformulier nauwkeurig en volledig in (incl. team).
Wil je meedoen dan kan je je inschrijven via: www.centralprogress.nl/inschrijven
Wij zouden het leuk vinden jullie in de mei vakantie te zien!

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!