Voorstellen aan trainer Satya den Boer

Even voorstellen aan een van onze trainers: Satya Den Boer
Satya is een voormalig speler van vv UDO en tegenwoordig trainer bij FC Oegstgeest. Heeft 8 jaar ervaring opgedaan als team trainer en techniek trainer. Momenteel zit hij in de laatste fase van de opleiding HBO Sportmanagement en heeft hij een minor afgerond in Sportcoaching. Satya loopt zijn afstudeerstage bij de Duitse club Borussia Monchengladbach. Hier doet hij onderzoek naar talentidentificatie en talentontwikkeling. Voor deze club scout hij ook jeugdspelers. “Voetbal is mijn grote passie. Ik ga jeugdspelers op hun eigen niveau maximaal plezier laten beleven aan dit prachtige spelletje. Als ik op het veld sta vergeet ik de tijd en is het puur genieten. Dat gevoel ga ik delen met alle spelers op het veld!”
Hij was al eens te zien bij onze eerste Demo trainingen. Nu is hij ook terug te zien bij de Summer Specials 2019 op BGC Floreant. Welkom in het team Satya!

Heb je zelf mooie foto's of video's gemaakt?

Dan vinden wij het erg leuk als je deze door wilt sturen naar info@centralprogress.com, zodat wij de foto’s op de website kunnen plaatsen!